注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

我愛廣州!我愛80年代!

WeChat:kawei-low

 
 
 

日志

 
 

[轉]我哋嘅廣州啊!  

2010-05-19 21:05:36|  分类: 拯救“Canton”, |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
[轉]我哋嘅廣州啊! - ┌.℡兩文灬 - 反對拆騎樓,反對拆廣州舊城嘅一切!
 
[轉]我哋嘅廣州啊! - ┌.℡兩文灬 - 反對拆騎樓,反對拆廣州舊城嘅一切!
 
[轉]我哋嘅廣州啊! - ┌.℡兩文灬 - 反對拆騎樓,反對拆廣州舊城嘅一切!
轉自:http://www.gz106.net/viewthread.php?tid=6396&rpid=36593&ordertype=0&page=1#pid36593
主人PS:睇到噉我都無語咯!我想直鏟市政府問下佢哋到底想點!泡沫都可以愛嚟企得樓嘅!好過分咯!穿衣戴帽工程做得咁CHEAP就唔好做啦!重要使埋咁多無謂錢!就算我哋廣州人覺得冇嘢!啲外省嘅嚟到又話我哋廣州人咩CHEAP咩唔好!啲鬼佬過到嚟又話中國啲質量差!害民工程!搞個亞運等于同亞洲人講大話開玩笑!噉呢個亞運重搞嚟有咩意義啫! 
  评论这张
 
阅读(82)| 评论(30)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018